Přidat odpověď
Mám za to, že se jedná o vařené, neloupané nové brambory vařené vcelku, a nejlépe pak schlazené, při ostatních úpravách GI se vyšplhá o hodně výš, nemluvě o solaninu, který neodchází s vodou v případě pečených. Nedělám si iluze o bramborách kupovaných v supermarketu, většinou v balíčcích část nazelenalých, i s malými klíčky, ty volné, třeba v našem albertu, je děs, tam to dokonce je už s bílým povrchem na těch bramborech v místech,k které jsou jakoby velmi ploché, mokvavé, nikdo tomu nevěnuje pozornost. Stačí jedna brambora a vše je vniveč, zejména plíseň v bramboře je všude, ne jen na místech takto viditelně postižených, nemluvě o tom, že takové způsobují u holčiček možnou neplodnost. Kdybych měla přísun domácích, neřeším, ale ne takto.
Předchozí