Na vše co kdy chodili, tak až po té co napsali úkoly, nikdy to nebylo kroužek a pak unavený úkoly.
no Zuš výtvarka chodil od 5let až po absolvování, na popud úči ze školky né můj, mě přišlo, že kreslí normálně, úspěšně absolvoval a asi to užije u přijímaček na Vš....
plavání od 1 roku straší, a od 4 měsíců mladší.....voda je jejich velký kamarád, plavou dobře, ale řekla bych, že venku rybníky a tak mají velký respekt....
angličtina- to mají dodneška někoho pořád ten mladší....kdyby ho neměli, měli by 4 na to prostě jim to ve škole nestačilo a nestačí....
OB 7let- starší syn toho musel nechat právě v pubertě, jak vyrostl o 20cm a 5 čísel bot....3roky se to rovnalo...a nyní se pomalu vrací k běhání, ale do oddílu už se nevrátí.
Horolezení- krásné 3 roky, získal zkušenosti
Florbal- 3 roky paráda, ve škole mu to jde dobře, na táboře si to dokáže užít, tím, že to fakt umí jeden i druhý
MTBO- druhý rok začal s tím v 13letech mladší....přijde mi to strašný záhul(vždycky když po závodě zjistím kolik doopravdy zajel omdlívám), ale on to miluje je štastný, tak ho necháváme, myslím, že to mu asi zůstane opravdu na pořád......
Pinčes- 3 roky, úmí, výrazný talent asi určitě ne, jde mu to, pokračovat nechce, ale na táboře mu to jde nejlíp říkal....ví jak to vzít do ruky, stůl je v každém kempu
takže plácají celé prázdniny
keramika- 2 roky, asi by ho to bavilo, ale pak už byl moc starý a kreslit nechtěl navíc neumí, tak musel jít.....
Sokol- od 5let.....mají dobrý zážitky, asi jeto tam bavilo, vzpomínají a ví, že tam chodili....
Jinak s 3 příjezdama domů okolo 16:45 na kroužky není čas, nic nezačíná tak, aby mohl kamkoliv chodit.