Ja jsem takhle pomahala sousedce a bylo to jak hazet hrach na zed.Ona byla fajn a obcas mi pohlidala deti, tak jsem ji to chtela oplatit a pomoct treba s tim uklidem.To jsme ale uklidili a za chvili to bylo jako predtim.Proste uz na ten uklid kaslala a to je ji jen 60 a take celkem fit zenska. Chce to nejake dlouhodobjejsi reseni.Treba jeden vetsi uklid a pak nejakou sluzbu jednou tydne.Urcite by se deti mely o ni postarat.Ale pokud by to nebyla moje rodina ,tak bych se do cizich vztahu nepletla.Rozhodne bych nikomu nerikala co a jak ma delat.To si musi kazdy zaridit sam.Z toho jsou pak jen problemy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.