Liško " jelikož vynášení tašek je u mnoha mužů to jediné, jak se v domácnosti podílí, tak ať alespoň ty tašky."
No, ale to mluvíme o úplně jiných režimech. Já od začátku mluvím o tom, že se na nějaký dělení mužskejch a ženskejch prací nehraje. Takový uspořádání, co popisuješ, mi přijde jak z jiný planety, neumím si představit netáhlo, který by se nepodílelo na pracích, který jsou protivný, ale udělat se musej.
"Vy chodíte z práce s manželem ve stejnou dobu? Ve stejné míře se staráte o děti? "
Tak já "nechodím z práce", protože pracuju doma, to má svý specifika, takže pokud je třeba něco přes den s dětma, tak to zajišťuju já, aby si manžel nemusel brát OČR. Ale manžel třeba skoro výhradně vaří, za což jsem ráda, protože on to dělá rád a já ne. Plus x dalších věcí, rozhodně to není lenoch, kterého popisuješ.
Takže dojet přes den nakoupit a donýst domů tašky, ze kterejch pak ten druhej denně vaří večeři, to mi nepřijde až zas tak jako špatnej obchod. S tím vařením je podstatně víc práce, ty tašky zaberou asi tak 5 minut.