Ano, měla jsem háro a postupně mi vlasy zřídly a zeslábly, přesně jak to popisuješ ty. Už jsem to vzdala. Nakonec jsem si nechala narůst všechny vlasy stejně dlouhé a nosím to do culíku, sice mi malinko prosvítá hlava, ale pořád míň, než když jsem byla na kraťoučko. Ofinu mít taky nemůžu. Opticky pomáhá i melír.
Na první pohled mám i jiné příznaky svědčící v problémy se štítnou, vyšetření poměrně podrobná jsem absolvovala pravidelně, vždy vše v limitu.... Vůbec jsem na tohle záhadná bytost, mám problémy poměrně jednoznačné na chudokrevnost - a vyšetření krve OK.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.