Přidat odpověď
taky jsem měla, efekt žádný, ve tvém případě to asi doopravdy odpovídá hormonálním změnám.
Já se snažila doktorům tak nějak podstrkovat i výsledky z jiných odběrů, trošku komplexnější náhled na to byl ochoten udělat jen endokrinolog, nakonec mi řekl, že kupodivu je všechno v normě a tím to haslo.
Kdysi jsem viděla v televizi (nějaký ten pořad "sama doma" či co) rozhovor s lékařkou, která tam vyprávěla o důsledcích těhotenství a porodu. Mimo jiné zmínila, že začala plešatět a začal se jí tvořit knír jako důsledek těhotenství a porodu syna a že jí s tím pomohl kolega endokrinolog. No jo, jenže která z nás má kamaráda endokrinologa, který má náladu a čas ladit nám dávky hormonů po porodu? Tehdy to popisovala jako "poměrně časově náročné", že absolvovala sérii odběrů krve a vyšetření a že trvalo rok, než se dala do kupy, ale že to stálo za to...
Už vidím, jak se s každou anonymní ženskou endokrinolog babrá, zejména, když je jich nedostatek a mají problém zvládnout léčit lidi s velkými problémy, v tomto světle se jim nějaká plešatost a fousatost u žen jeví jako "pseudoproblém" a když jsou testy v normě, tak to prostě zametou.
Předchozí