Monty. Tak, protože jsem přesvědčený, že v některém čase a za správných okolností to funguje na pakticky všechny ženy. Měl bych kvůli tomu, že se mnou nesouhlasíte, psát něco jiného? Jen tady v diskusích z tohohle týdne máte tři příklady, že to funguje. Proto jsem to napsal jako postřeh Jasmín. Že z toho bude diskuse kde se některé budou histericky snažit, že co mi funguje nefunguje a na ně už vůbec ne mně teda vůbec nenapadlo. A jsem přesvědčený, že by to na ně fungovalo. Stejně jako na jiné. Proč bych svůj názor neměl psát?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.