Jak je možný, že když furt peru, že to prádlo skoro neubývá? Himaláje jsem teda zredukovala na Krkonoše, ale dál to neubývá, haranti to nejspíš špiní rychleji než mám šanci zpracovat
. Starší zítra návrat do školky, třikrát hurá, naše nervy si odpočinou a já konečně vysaju, protože vysávat při tom čurbesu, co tu nadělají, když jsou celý den doma, je bez šance. Teď jsou konečně všechny ty skrýše, bunkry, rybníky apod. zlikvidovány a synátor motivovaný vyřezáváním dýně (není to kde dělat) uklízel jak divej
. Takže mám nachystáno na zítřek rovnou na vysávání.
Jinak dnes telefonát na alergo, na kolikátou hodinu že jsme to objednaný, že to nějak nemůžeme najít...
Alespoň lístek od zubaře že manžel našel, takže nebylo třeba se opět ztrapňovat dotazem, kdy že to má zítra dorazit (objednávala jsem ho ani ne před týdnem). Jsme tragédi. Já dnes excelovala ještě v obchodě s PIN - 3x zadáno a pokaždý chybně. Tak vytáhnu ještě další kartu. Na tý zase nebyly finance. V hlavě už počítám, co vrátit, abych mohla zaplatit hotově, když mě napadlo, že ten původní PIN byl asi trochu jinak...na 5. pokus úspěch, ale nechci vědět, co si myslela ta fronta za mnou.