No, já včera přišla z práce docela brzo, ale chytla mě šílená migréna. Tak jsem aspoň vysála barák, vytřela přízemí a trochu uklidila naše skříně. Zítra přijede návštěva, do toho ještě peru zimní věci a starší madam nějak záhadně zjistila, že jí ve skříni ještě zůstaly letní věci... takže prádla bude hromada. Mladší je už líp, ale pořád není úplně v pohodě. Tak si snad o víkendu aspoň trošku odpočineme, dohoním resty a příští týden trochu zvolním.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.