Báro,děkuji. Teoreticky jsem už snad vyzbrojená ale to rozhodnutí :-(. Pro nás to taky byla rána z čistého nebe, vůbec nic jsme o nemoci netušili a syn jen začal trochu kulhat.... Žádná z variant se mi moc nelíbí :-(. Syn také není žádný pecivál a kliďas, kolem pobíhají ostatní děti atd,, takže klidový režim bude těžké zajistit. Na druhou stranu několikaměsíční léčebnu syn určitě nezvládne a operace se přirozeně bojím... takže babo raď! Děsí mě ty časové horizonty u konzervativní léčby s nejistým vývojem. V čem klidový režim spočíval? Jen ležení, sezení? Pochopila-li jsem dobře, zkoušeli jste konzervativní léčbu cca 8měsíců? Dá se s atlanta dlahou nějak pohybovat? Já si v pondělí půjdu pro snímky z utz a rtg a asi oběhneme Bulovku a Motol :-(. Děkuji moc
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.