Také si myslím, že je to hodně o lidech, ale souhlasím i s Tuten., že udržovat RD a nebo udržovat 3+1 byt je sto a jedno. Velký 3+1 jsem měla komplet uklizený pomalu i s vyleštěnými klikami za 2 hodiny. Na menším RD mi jen vysátí podlah a vytření zabere 2 hodiny. Na paneláku jsem měla chodbičku stále čisťoučkou, protože jsme se zouvali na chodbě a boty jsme dovnitř vůbec nenosili. Na RD se safra nadřu, abych měla zádveří čisté... a stačí to tam hned nevysát a v tu ránu se mi to roznáší dál do místností...
Také záleží na tom, jak má člověk udržovaný dvůr přes který se vrací od slepic, krav, prasat...
Je jiná když má zvířata až za dvorem a je jiná, pokud se od zvířat vrací přes bláto... Nicméně osobně si myslím, že měla zakladatelka už dááávno s manželem či přítelem řešit, jak se bude doma chovat. Neumím si ani představit situaci, že by mi šel manžel v botech od bláta do domu - to by musel být úplný debil nebo omezený sebestředný blb
S takovým člověkem bych prostě být nemohla
Ale že lidi pracující s hnojem tím hnojem jdou cítit to jdou... obávám se, že zrovna s tímhle nic dotyčný nenadělá