Neprodala jsem pojistku po rodičích, ale nějaké drobnosti z pozůstalosti (zlato), zrušila jsem své životní pojištění, abych na tu školu mohla. Nešla jsem tam proti jeho vůli, to ne. Navíc v té době už dávno měl své konto, kam mu chodily peníze z druhé práce. Já nic takového neměla a ani neměla potřebu zakládat.
On také během manželství zdědil druhou půli chaty a byt a nechci po něm aby mě snad vyplácel. Tohle je fakt dost mimo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.