Přidat odpověď
A brigády jsou
synovi je bud 18 nebo už je na VŠ, když chce kopačky, tak at se snaží
bud at si to vyjedná s tatíkem on, nebo at si vydělá
mne to připadá i celkem výchovné, aby tatík dal najevo, že některé věci už si robátka musejí zajistit sama
jinak prostě mne nepřipadá, že by oranžová, ve srovnání s mnoha místními uživatelkami,nějak trpěla, málokdo má šanci vystudovat školu v ceně já nevím sto či stovek tisíc - ani finančně a mnohé ani časově, pokud si tu pojistku platila ze svých dvanácti tisíc, ta to musela , tak klobouk dolů - tím chci říci, že její muž jí to prostě, byť třeba zprostředkovaně, finančně umožnil, zbytek jí doplatil, moc nevidím problém v tom, že také podle svého gusta si něco koupí nebo tráví čas sám. Pro to, že by měl milenku, žádné důkazy nemá. Na chatu dle oranžové jezdí sám nebo s maminkou, někdy s ní, a to se pak normálně spolu baví, tak mne tak nejak připadá, že zakladatelka má na svého muže vetší nároky než na sebe - také si dopřála drahého a časově poměrně náročného "koníčka". Já vzdělání uznávám, a uznávám ho i jako hodnotu samu o sobě, ale pokud zakladatelka po absolvování této školy to nezúroční lépe placeným místem, tak to studium byl prostě koníček a ne investice.
Předchozí