| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zdravím Vás, potřebovala bych radu/názor. Naší dceři je 32 měsíců, a je to dudlíkový závislák, já si už myslím, že je nejvyšší čas dudlík odhodit, ale manžel pochází z Francie a tam mají na dudlíky jiný názor, tam chodí s dudlíkem běžně 4 leté děti. ~o~ V červnu letíme na dovolenou a manžel, chce aby jsme jí ho odebrali až po návratu, aby lépe zvládla let a nezalehly ji uši. To už jí bude přes 3 roky, nyní ho má na usnutí ale pak polovinu dne ~:( Už si na něho zvykla až moc, dokonce ho bere asi jako módní doplněk, kupujeme krásné. Tak teď nevím, zda mám ještě ten půlrok vydržet nebo to už řešit, zoubky má krásné a dudlíky jsou tenké a střídáme to i s dentálním, co myslíte, mám těch pár měsíců ještě vydržet? ~R^~Rv~d~ Děkuju za vaše rady a názory

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.