| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Federiko, náš byl taky dudlíkový závislák, ale v podstatě odmalička ho měl jenom na usínání, nebo na spaní...taky přišel čas, kdy jsem mu ho chtěla vzít, ale nefungovalo nic - že už není miminko...na to mi klidně řekl, že on chce být pořád malý, vyměnit za nějakou věc co chtěl - nechtěl ho vyměnit za nic ani náhodou...nechala jsem to být, venku ho nenosil, zuby křivé neměl (zubařka o tom věděla) tak co...on byl ještě hodně úzkostný, takže to měl prostě jako takovou jistotu...nakonec nám napomohla náhoda, když v necelých 5 letech navečer jednou doma zakopl a rozrazil si trochu pusu o hranu postele...na šití to naštěstí nebylo, ale dudlat se s tím nedalo, zkusil to, zjistil, že fakt ne a hned ten první den nakonec usnul v pohodě bez něj...další dny se jen občas zeptal, jestli myslím, že už by s tím dudlat šlo, tak jsem vždycky řekla, že ještě ne, že to nemá zahojené a za pár dní se neptal....tohle pro něj byl prostě opravdu pádný důvod, proč dudlík nemít~;) - ale on to tak má se vším, potřebuje fakt opravdový důvod, ne jenom ten, že já jsem se rozhodla, nebo že už je na to podle někoho velký...:-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.