diskuzi jsem pročetla jen zběžně
ale - postýlky jsme měli, a skoro zbytečně, dvě. Dělalo jim dobře spát spolu a u mě
.
Používala jsem určitě lehátko - na odkládání a pak i při krmení lžičkou, a měla jsem jen jedno.
Kojící polštář, u nás naprostá nezbytnost. Kojila jsem tedy, co nejdříve pak tandemově. Často unsuli třeba na našem letišti, tak jsem ten kojící had používala i jako takovou zábranu, kdyby se posunuli - nějaké přendávání zpět do postýlky byl obří risk.
Co mi vyhovovalo - velký auto, kam se kočár nemusel složitě skládat, vlastně skoro vůbec, nacvakávací autosedačky na podvozek kočáru. Měla jsem kočáry nakonec tři - Jané za sebou, úzkej skladnej, ale minikorbičky, takže šel brzy pryč, pak pohodlný TFK a na běžence už jen golfky..
Ohrádku jsem třeba neměla vůbec, hodně dek a deček na zem, země je nejbezpečnější místo, nemůžou nikam spadnout.
šátek jsem měla jeden, manduky dvě. Přebalovák žádnej, používala jsem bď postel, nebo takovou desku na postýlce , kde byly vyskládaný ty důležitý proprietky.
Sterilizátor - parní.
Všechno se dá koupit dle potřeby během 1 dne.
Držím palce, a´t vydržíte, co nejdýl... Předčasně narození se třeba zase museli budit po třech hodinách, byli spaví ze slabosti a neprospívali by...