| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

diskuzi jsem pročetla jen zběžně

ale - postýlky jsme měli, a skoro zbytečně, dvě. Dělalo jim dobře spát spolu a u mě :-) .
Používala jsem určitě lehátko - na odkládání a pak i při krmení lžičkou, a měla jsem jen jedno.
Kojící polštář, u nás naprostá nezbytnost. Kojila jsem tedy, co nejdříve pak tandemově. Často unsuli třeba na našem letišti, tak jsem ten kojící had používala i jako takovou zábranu, kdyby se posunuli - nějaké přendávání zpět do postýlky byl obří risk.
Co mi vyhovovalo - velký auto, kam se kočár nemusel složitě skládat, vlastně skoro vůbec, nacvakávací autosedačky na podvozek kočáru. Měla jsem kočáry nakonec tři - Jané za sebou, úzkej skladnej, ale minikorbičky, takže šel brzy pryč, pak pohodlný TFK a na běžence už jen golfky..
Ohrádku jsem třeba neměla vůbec, hodně dek a deček na zem, země je nejbezpečnější místo, nemůžou nikam spadnout.
šátek jsem měla jeden, manduky dvě. Přebalovák žádnej, používala jsem bď postel, nebo takovou desku na postýlce , kde byly vyskládaný ty důležitý proprietky.
Sterilizátor - parní.
Všechno se dá koupit dle potřeby během 1 dne.

Držím palce, a´t vydržíte, co nejdýl... Předčasně narození se třeba zase museli budit po třech hodinách, byli spaví ze slabosti a neprospívali by...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.