Přidat odpověď
Máte ji někdo doma? Už rozbalenou? Chci varovat všechny před nákupem stavebnice od Albi (či Clementoni) Mechanická laboratoř!!! Včera jsme slavili první Vánoce, kluci si s nadšením rozbalili tuto stavebnici, kterou si přáli, protože si chtěli postavit to auto, vyobrazené na stavebnici. A zjistili jsme, že toto auto, rozhodně z této sady sestavit nejde!! Na krabici uvádějí cca 250 dílků, což odpovídá, odpovídá i počet jednotlivých tyček uvedených na krabici, ale NIKDE není uvedeno, že jedněch tyček je k autu potřeba 11 a jsou tam jen čtyři, dalších potřebujete 6 a jsou tam jen 2. Což zjistíte, až když začnete stavět dle návodu. Jsem vytočená, protože co jsem koukala, na každém e-shopu, kde ji prodávají, je uvedeno - "Kreativní sada, díky které děti proniknou do základů mechaniky. Z kreativní sady sestavíte až 50 různých modelů. Od páky a kladky až po složitější modely, jako je letadlo, jeřáb, dragster či autíčko s mechanickou převodovkou a elektromotorem." Kecy, z jedné stavebnice v hodnotě cca 1000,- sestavíte maximálně ty klady :-( To, že budu kontaktovat ČOI kvůli klamavé reklamě a reklamovat stavebnici v e-shopu, je jasné. Ale jsem vytočená!!!! Nebo ji už máte někdo vyzkoušenou? Je možné, že máme jen vadný kus, kam nějaký dělník u pásu zapomněl dodat správný počet kusů? Na internetu jsem nenašla jedinou recenzi..
Předchozí