Moc hezká tradice!!! je hezké když některým lidem ještě není zatěžko uvařit ostatním oběd...a není jim zatěžko se nad tím zamyslet aby všem chutnalo!!!
![~s~](/g/s/11.gif)
![~s~](/g/s/11.gif)
![~s~](/g/s/11.gif)
Udělala bych dýňovou polévku (rybí, popř hrachovou budou mít přece k večeři) s opečenými kostičkami housky
a k tomu "chlebíčky "....francouzkou bagetu s nakrájeným studeným masíčkem (rosbeef, prsíčka na medu, kachní prsíčka) ozdobené listy rukoly, piniovými oříšky apod , pro zpestření něco vege: francouzkou bagetku se s pařenou brokokolicí a posypanou parmazánem, nebo sýrcottage posypané čerstvou pažitkou, petrželkou a plátky ředkviček
nebo něco víc českého "ein topf"
![~t~](/g/s/20.gif)
: hrnec s masem (kuře, hovězí....to je jedno) se spoouuustou kořenové zeleniny ......mrkev, petržel, hrášek ...a k tomu vařené brambory (nebo pečené v troubě) .......prostě teplé zimní jídlo, ale každý si nabere podle toho jak se chce postit (někdo hodně zeleniny s omáčkou, někdo masíčko)...
http://www.receptyonline.cz/nemecky-eintopf--2478.html