a naštěstí, musim zaklepat a snad to tak bude, pro mě je pořád jednodušší i výhodnější koupit pět kilo drahýho cukroví a pracovat místo pečení, než naopak. pořád vydělám x krát tolik za tu dobu...
to je věc, co mě naučila moje máti a jsem jí za to vděčná. nedělej věci, co tě nebaví a spočítej si, jestli na to rychleji vyděláš, nebo tě vyjde levněji, abys to udělala sama, když to dělat nechceš. zásadní rada už od mala
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.