Radikálně bych hned neřešila. Hlavně teď před Vánocemi. Mám tři malé děti, práci na ŽL - momentálně hlavní pracovní sezona, bez babiček.. dokonce teď nastoupil manžel na OČR. Nevím z které do které, a lidi trvají na odeslání věcí ihned. Ale naznala jsem že už to nezvládám a na MMB napsala vzkaz, že odesílám balíky až po novém roce. A je klid.
Taky se mi několikrát stal na MMB renonc, jednou shoda jmen, jednou jsem se nějak špatně pochopily při komunikaci mailem. Vykradli mi auto s balíky. Ztratila jsem jednu várku podacích lístků odložených v tom autě...atd. Dost často si přečtu mail, řeknu si, že odpovím zachvíli protože nerada odpovídám z mobilu a nakonec zapomenu odpovědět celkově.
Jednou mě fakt vydeptala ženská kvůli padesátikoruně, dle jejích slov jsem na nošené věci kterou jsem jí poslala přehlédla pididírečku ve švu. Já s dítětem na JIPCe, ona mi vyhrožovala policií, napsala tři negativní hodnocení....
Na MMB můžeš napsat vždycky, oni jí napíši nahoru na stránku červeně vzkaz od tebe a dál řešit že se ti paní neozývá přes správce.
Nevyvozovala bych předčasné závěry. Třeba je prodávající jenom v předvánočním stresu