Jaka komunita? Vidam to kolem sebe bezne.
Priklad 1, spoluzacka, nemka, z vesnice, aktualne 20, bydli v baraku u rodicu se tremi mladsimi sourozenci, pritel o prazdninach a o vikendech u ni v pokojicku nakyblovanej, i tejden a dyl.
Priklad 2, spoluzacka nemka, z malyho mesta, cerstvych 17, ma stalyho pritele uz 3 roky (je o 2 roky starsi), byv u nich bezne na vikendy, v lete jel s jeji rodinou i na dovolenou)
Priklad 3, holka nemka, z vesnice 100 km odsud, 18 let, byva u me nakyblovana i 3 tejdny, jeji matka mi obcas zavola, ja k nim jezdit nehodlam
Ale jini kluci u ni prespavaj bezne.
Priklad 4, holka nemka, z Mnichova, 16 let, bezne prespava kdekoli a kdokoli u nich doma, soulozi s kymkoli (a tajne i doma), mmch rodice akademici oba dva, holka na gymplu.
Priklad 5, holka cerstvych 15 let, Mnichov, napul nemka, napul tusim francouzka, o vikendu spi kdekoli, pres tejden do pulnoci doma. Spat u ni muzou jen kamaradky, blby je, ze si rodice jeste nevsimli, ze s nima soulozi, neb je na holky
Takhle muzu pokracovat do aleluja. Zadna komunita, zadnej krajovej zvyk, beznej prurez populace.