| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

U nás běžné pokoje pro 2-3, snaží se obsazovat tak, aby bylo co nejvíc soukromí. Sprcha a WC pro 1-2 pokoje (některé pokoje mají koupelnu, do které je vstup ze 2 pokojů- je průchozí, většinou má každý svou). Telku si nepamatuju, jestli byla.
Ze 3 pobytů v porodnici jsem měla 3 podivné "spolubydlící". Jedné chybělo několik zubů, manžel chodil na návštěvy opojen a byla "jednodušší", ale dalo se to. Druhá měla dvojčata a už tam výrazně preferovala to, které líp prospívalo, furt nadávala. A nejzběsilejší byla ta, co jsem myslela, že se s ní bude dát rozumně mluvit. Té chodily davy návštěv a když neměla návštěvu, přišla za ní teta, co pracovala na novorozeneckém nebo sestřenice lékařka, která ji i rodila. Když tam výjimečně nebyl nikdo, neustále telefonovala všem o tom, jak nádherný měla porod, jak tam měla manžela, maminku, sestru, tchyni, tetičku z novošů, sestřenku lékařku. A DOKONCE ANI NEVYNADALA MANŽELOVI!!! (Vy jste některá u porodu nadávala na manžela? Proč? Já to nějak nepobírám). Sama jsem měla po dost hnusném porodu a 3 dny jsem poslouchala to její kvákání. A pak když vyplňovala dotazník, na všechno si stěžovala, nic nebylo OK, přitom kolem ní všichni kmitali a nebylo si na co stěžovat~o~
Na druhou stranu jsem měla na pokoji i fajn holky, s jednou jsme si i pak psaly a líp to tam uběhlo (byla jsem vždy hospitalizovaná déle pro komplikace)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.