Lído, soucítím
Musíš být silná a určitě jsi. Já se sice zatím s manželovou nevěrou nesetkala, ale kdyby ano, tak by se mi zhroutil svět. Odpovědi od Danulu ignoruj, ona to má hozené jinak.
Jsem toho názoru, že dospělý člověk má je ve všech směrech zodpovědný za svoje chování. On udělal chybu, on ublížil tobě, on je ten, kdo se má snažit zjednat nápravu, ne ty. Vždycky mě tu dokáží vytočit názory, jak on chudáček vlastně za to nemůže, prostě se zamiloval a tím je z obliga. Protože se chudáček malej zamiloval, musíš ho přece chápat, politovat a všechno zkousnout.
Je svéprávný, udělal chybu, musí nést důsledky. Pokud jste si slíbili věrnost a on to nedodržel, máš naprosté právo se cítit, tak jak se cítíš. Spousta žen si myslí, že když budou tolerovat naprosto všechno, tak ten jejich se k nim časem vrátí. Jistě, vrátí, protože najít takovou, která na sobě nechá dříví štípat není zas tak jednoduché. Proč by utíkal, komu by se nelíbilo mít dvě ženské, které se o něj přetahují. Fakt chceš v tomhle žít?
Já neříkám, abys hned letěla k právníkovi pro rozvodové papíry, to ne, máte děti, ale určitě bych se pokusila nesklouznout do role blbky, co na sobě nechá dříví štípat.