Jo, oni dost desi i v beznych, jednocetnych tehotenstvich. Me desili malym mnozstvim plodovky, ke konci tehotenstvi jsem se zminila, ze se mi zda, ze se dite trochu min hybe (povazovala jsem to za normalni vzhledem k jeho velikosti s stupni tehotenstvi, ze uz tam nema tolik mista) a ejhle, hned me pro jistotu pres noc hospitalizovali a imrvere monitorovali. Vzheledem k tomu, ze jsem na te kontrole byla i s dvouletym ditetem, v porodnici za Prahou a nasim jedinym rodinnym autem - trosku komplikace. Vic me vystreslo, jak to cele poresit. Diteti nebylo nic, plodovky dostatek, narodilo se v terminu s krasnou vahou nad 3 kg, navic naprosto bez jakekoliv asistence. U prvniho zas strasili s hranicnim sijovym projasnenim...
U dvojcetnych tehotenstvi to bude hadam minimalne 2x takovy tlak. Chce to trosku brat s rezervou. U druheho tehotenstvi uz jsem si to odmitala tolik pripoustet a veskera UZ mereni jsem analyzovala jen do te miry, ze "podle delsi stehenni kosti to tipuju spis na holku". Dalsi tehotenstvi uz das s nadhledem.