Liška strašidlovitá , mám dvě děti...jedno mi zdrhalo z postýlky už v 9měsících(on od 6měsící lítal kolem nábytku, v 8 chodil sám, takže to dával hned) a druhé umělo přehodit nohu a přehoupnout se přes vršek postýlky okolo 15měsíců.....opět hned jak se naučil chodit. Ještě jsem neviděla dítě co by se po tom co se nauči chodit nenaučilo stoupnout v postýlce, přehodí tělo přes vršek, maličko se povytáhne, jednu nohu přes okraj a pak se vysune na vršek na který nalehne a skočí....v obou případech jsem v rámci jejich bezpečí sundávala přední díl.
A to byla obryně socíková postýlka 80x150cm a pěkně vysoko k tomu hornímu kraji o 7cm víc, než je běžné.....né ty modernější a nižší.
jen z tohoto důvodu NE.....jednou to bude poprvé a budeš se divit....
Tak ho uspi a vem si ho v kočáru na to cvičení ne? až přijedeš dom, hodíš ho do postele a spí do rána.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.