Nevim, jestli bych nechala, nemam jeste tak stare deti. Spis si myslim, ze na takovou dobu ne, zvlast, pokud by slo o moje cviceni. Ale neodsuzuju te za to a rozhodne povazuju za prescaru spis mistni reci o socialce, nez tvuj "precin".
Ja jsem loni nechavala 1x za 14 dni doma spici batole - necele 2 roky, cca na 20-25 minut, nez jsem vyzvedla dve deti (jedno svoje a jedno kamaradky) v poledne ze skolky a odvedla je do druhe skolky na krouzek. Mela jsem s sebou sice chuvicku, ale ta mela signal jen pokud jsme se pohybovali venku, v jedne i v druhe skolce pri prevlekani uz nedostala. Byla jsem tedy jak na trni, ale lepsi reseni moc nebylo. V sude tydny totez delala kamaradka. Snazim se temto situacim vyhybat, ale obcas i letos musim nechat dceru (necele 3) doma spat a zabehnout do skolky pro starsiho. Skolka je 2 minuty chuze, ale to prevlekani... Nebo jsem nechala doma obe deti (starsimu je 5 let) na 7 minut koukat na pohadku a zabehla jsem za roh do vecerky pro neco, co mi chybelo k vareni. Nez bych je oblikla, abych to koupila s nimi, tak by mi pak uz nezbyl cas na to vareni. Socialku na me.