Přidat odpověď
To mě taky zajímá...
Znám pár lidí, kteří (zatím) trvale změnili svůj životní styl a ruku v ruce s tím přišla změna postavy. Kolega začal běhat tak, až se dopracoval k maratonu, zhubnul neskutečně, drží a hlavně jede pořád v tom nastavení málo jídla, hodně pohybu.
Totéž moje sestra. Nikdy nebyla ani oplácaná, ale normální. Pak začala hodně sportovat, jíst zdravěji a najednou byla štíhlá, svalnatá, plná energie. Už u toho zůstala, je to cca 15 let.
Já nezvládám. Naposled jsem zhubla na podzim, bylo to super, všichni mě chválili, měla jsem najednou mnohem víc energie, nepotřebovala kofein. A nebyla to žádná drastická dieta, jen zdravý životní styl. Pak stačilo jednou, dvakrát porušit a jsem zpátky, zase jím tabulky čokolády denně u počítače. kila jsou zpátky a cítím se hrozně.
U mě to jde ruku v ruce s pohybem. Začala jsem běhat a najednou jsem měla chuť na zdravější jídla, omezila sladké a super. Pak jsem musela přestat a šlo do háje i všechno ostatní. Zdravý životní styl nemůžu dostat pod kůži, přejídání tam mám naopak hodně hluboko .
Předchozí