Krabičky jsou popsaný tady, v podstatě: http://www.abcdieta.cz/
Bílý víno není problém kaloricky, protože má nějakých 287 kJ dvojka nebo tak nějak, ale prý to omezuje spalování, prže tělo musí nejdřív odbourat alkohol a pak teprve může spalovat. Takže moje tělo než odbourá moji jednu dvojku na noc (což jsou vlastně dvě dvojky a možná ještě deci), tak je večer a já jsem jedla celý den quinou s tvarohem zbytečně. Jak já to chápu...
Libik, já myslela, že bysme spíš se vytento na krabičky a zkusily něco vymyslet samy a spolu se spíš udržovaly v náladě a disciplíně. To jest cestou na benzínku mi napíšeš SOS a já tě odradím. :) A vice versa.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.