Libik, presne tak. Srovnat se s tim a prestat delat kolem jidla stres. Taky jsem to zazila, dite bylo v hornich krivkach tabulek cca od 6let. Po nekolika mesicich hysterceni jsem to dotahla na to, ze dite likvidovalo, co slo. A ja silela. Takze jsem si rekla, ze drobek nebude - je kus zenske se vsim vs dy uz v tech 11. Relativne ji nechavam. A jenom prubezne doplnuju zeleninu, ovoce, tmavy chleba. Neresim, jestli se nacpala toasty se syrem a sunkou, kdyz mam odpoledni. Atd. A ono to funguje. Nenabira vic.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.