| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

tak já to zkusím čistě hypoteticky. jde o bezpečnost, tak třeba měla zakázáno jít na rozmrzající rybník nebo na nádraží, kde starší děti lezou na vagóny a riskují zásah elektrickým proudem. matka vysvětlí, že je to nebezpečné a proč, co by se mohlo stát, jak je led/proud zrádný, požádá dítě, aby jí slíbilo, že už nikdy, dítě slíbí. zanedlouho matka zjistí, že si dítě chystá s kamarádkou brusle, případně domlouvá výlet na nádraží. moje reakce by byla zřejmě dost dynamická, protože v podobných situacích dokážu odhadnout, co strašného by se mohlo stát, a jako matku mě to samozřejmě děsí. takže bych dítě seřvala, a pravděpodobně bych mu drsněji vysvětlila co se může stát - přečetla o případu utopeného/popáleného dítěte apod., případně nabídla alternativu. kdyby hrozně nutně potřebovala bruslit, zaplatím jí kluziště apod. kdyby hrozně potřebovala vyzkoušet, jak se chodí po praskajícím ledu, jsem schopná tam jít s ní a nechat ji metr od břehu na mělčině projít přípdně probořit. ale pokud jde o vztah k dítěti, neumím si představit, že by něco takového se mnou zásadně hnulo, jsou to děti a ještě nemají rozum jako dospělí. ale možná to ve tvém případě bylo něco jiného a tak to vidím celé špatně.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.