Je tu nějak mrtvo. Tak jeden odkaz, nic převratnýho, ale pár věcí mě vcelku zaujalo. Hlavně bod 15. Úplně mi naskočilo všechno to dohadování s mámou, která dodnes pořádně nechápe, že můj mozek funguje plně jinak, a že její ověřené postupy a uspořádání a já nevím, co ještě, jsou mně k ničemu. Na druhou stranu musím přiznat, že mně až v posledních letech docvaklo, že ti ostatní vlastně myslí jinak. http://www.upworthy.com/what-8-successful-adhders-want-you-to-know-about-how-they-get-stuff-done?c=reccon3
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.