Delete, ano, to je také podstatná připomínka. Generace prarodičů a vnoučat se při pozdním zakládání rodin minou. Já sama jsem přišla o milované prarodiče brzy (moji rodiče zakládali rodinu oproti trendu tehdejší doby až jako třicátníci a prarodiče shodou okolností také), což mě hodně poznamenalo a jsem moc ráda, že moje děti stále mají relativně zdravé a aktivní prarodiče. Sice žijeme poměrně daleko od sebe, ale ten vztah tam je, kontakty udržujeme pravidelné a pro obě strany je to důležité.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.