Ja se taky desne bavim jak si vsichni notuji a predhaneji se v nepotrebnosti planovani svatby.
Pred par lety se mi vdavala sestrenice, byvaly jsme si pomerne blizke za mlada, a jednou na konci leta jsme se potkaly a ona cela natesena vybafla na mne ze svatba bude za mesic a pul ha ha ha strasna legrace “prece neni prdla aby neco oznamovala dopredu” a jsme srdecne zvani. Hmm tak bohuzel, ten vikend budeme na jinem konci sveta. Mrzelo mne to hodne, ale ne, nevyhodila jsem rodinnou dovolenou pro 4 lid do luftu a nekupovala nove letenky najednou jinym smerem. Nastesti jeji bratr se o par let pozdeji poucil a moji ucast si “zajistil” pul roku predem, coz jsem velmi ocenila protoze mne pak letenky staly pulku!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.