liško, myslím si, že Bůh nesoudí...soudí ten princip akce a reakce...a navíc - každý má možnost kdykoliv prozřít a určité skutky napravit. Mám pocit, že je v Bibli o Šavlovi, který také prozřel a byť původně poslal na smrt mnoho lidí, nakonec skončil jako svatý Pavel a Ježíšův milovaný učedník... Bůh podle mne nikoho neodsuzuje...a vždy je možný "návrat", důležité podle mne je nezajít "od Boha" příliš daleko, aby nebyla dlouhá cesta zpět...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.