| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Opravdu žádná manuální práce na doma není, pokud nepracujete v nějaké firmě, kde vám to umožní. Mám švagra, který pracuje z domu jako programátor, to je tak jediná dobře placená práce na doma, co opravdu funguje. Pak jedině roznos letáků...On ani ten prodej kosmetiky není špatný.
Já dělám AVON, mám dobrou leaderku, takže katalogy dostávám zdarma, pak to jenom naházím lidem v okolí do schránek s mým číslem a vždycky se někdo ozve. Zpočátku jsem měla z prodeje tak 500 Kč, to jsem ukázovala katalog třeba jen kamarádkám, nebo sem tam dala inzerát, že to prodávám. Teď mám měsíčně navíc něco kolem 3 tisíc, a to nikomu nic necpu, protože opravdu nejsem ten typ...Když je pro registrované Avon LAdy nějaká extra sleva, tak to koupím (třeba za 20 Kč vonavka), prodám pak za stovku, ono to jde i jinak. Teď jsem registrovala jednu paní, co taky katalog ukázala jen v práci a má každý měsíc objednávku kolem 2 tisíc..

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.