Monty, "moje matka nosila na hlavě příšernou trvalou a nosila hadry, který byly z mého pohledu pro starý lidi. Ostatně mám pocit, že se tu už jednou řešilo, jak se za totáče i mladí oblíkali (česali) jako starý, takže v seriálu ze socíku dvacetiletá sekretářka vypadá jako čtyřicetiletá usedlá paní. Pamatuju si děsný kostýmky, hnusný čepice a límce z polární lišky... v tom prostě každej vypadal starej. Když přijede matka dneska v džínách a bundě, tak mi přijde mladší, než když jí bylo třicet."
BINGO. Proto nechápu to divení se jentak, že děcko nepoznalo pětiletý nebo desetiletý rozdíl u svého rodiče.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.