| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Vaiteo, ne nejsou pro mě validní jen informace, které jsem zažila. Ale nepropadám strachu z budoucnosti z článků v Ona dnes, kde za prachy někdo napíše o šíleném přetěžování a klidně příští týden jinam o tom, jak dětem chybí kroužky, podle toho, kdo mu zrovna zaplatí a fakt tomu nevěřím. Matky blbky nepopírám ani já, ale ty byly prostě vždycky. Zkus se podívat na ty odkazy, které jsme sem dávala já, o tom, jak kroužky jsou pro změnu prevencí sociopatologických jevů.~:-D Takových článků totiž je a navzájem si protiřečí, ale někdo se radši víc nechá vyděsit tím, jak je teď ta doba hrozně špatná.~:-D

"Výstupy těch šetření jsou jednoznačné. Počet přetěžovaných dětí nadmírou stresu z očekávání výsledku stoupá. Svoji roli ( důležitou) hraje nárust doby, kdy je dětem organizován čas. Je to fenomém, který existuje.
Není to nic, jedna paní povídala."

Ale samozřejmě je. Děti v současnosti mají největší relax za x posledních staletí, akorát se líp vyšetřují.~:-D A píší se o tom články a spousta lidí jako ty (k tvé inteligenční úrovni se vyjadřovat nebudu), jim to žere i s navijákem.~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.