Na FB stránku Milujeme český film dal někdo žebříček 5 ti nejhorších českých filmú v tomto pořadí: 1. Playgirls II 2. Playgirls 3. Saxana a lexikon kouzel 4. Kameňák 4 5. Kameňák 3 Souhlasíte? Saxanu a ty dva kameňáky jsem neviděla. Ale viděla jsem Kameňák 1 a 2, tak si dovedu udělat obrázek. Kdyby těch filmů nebylo jenom pět, tak bych ještě doplnila Babovřesky, Ještě větší blbec než jsme doufali, Trhala fialky dynamitem, Jak se krotí krokodýli, Bony a klid 2, to jenom z těch co jsem viděla(a většinou nebyla schopná ani dokoukat)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.