Ahoj, moc vám děkuji, že na mě myslíte. Mám lehce změněnou přezdívku, protože mi odešel notebook a s ním i uložené údaje, přístup k mailu atp. No a mozek mi až tolik neslouží, abych to udržela v paměti, když jsem tyto přístupové údaje dlouho nepoužívala.
Takže jsem sem ani nechodila - v telefonu houby vidím ... Ale stýskalo se mi, to neříkám, že ne. <3
Daří se mi dobře, běžné starosti jako zánět středního ucha u dcery a zlomená noha a srdce u druhé dcery nepočítám, to jsou věci, které se dají řešit. a některé chtějí prostě jen čas. Chodím na pár hodin do práce, docela mě to zmáhá tedy, musím přiznat, ale jsem ráda, že tu práci mám a neodepsali mě,snažím se si to užívat a nestresovat se. Mám, zatím pár měsíců, přítele, se kterým je mi moc hezky, takže, co si budeme povídat, máloco ženě dělá tak dobře, jako když se cítí hýčkaná a obdivovaná. Jinak bohužel, co se týče zdraví, moc dobré zprávy nejsou. Kdo bude chtít, koukněte na www.lynch.cz, ať to tady nevypisuju zbytečně. Jsem jako časovaná bomba.
Ještě jednou vám moc děkuji. Moc. Opravdu jste mě potěšily.
Eliško, skládám si jen střípky, moc nevím, ale tuším... držím ti palce, zase bude dobře.