Mandelinko, asi ano, asi to hraje svou roli, že na toho svého už hledím jinak a jsem srovnaná s jeho nedostatky, zatímco na cizích ty nedostatky vidím a vnímám jako překážku, přes kterou bych si s nimi nezačala. Když se zamyslím nad všemi muži, s nimiž jsem v životě nějak trochu blíž přišla do kontaktu, včetně bývalých lásek a nápadníků, tak jsem ráda, že žádného z nich nemám doma.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.