"Kuli" mi nevadí, tu zdejší přispěvatelku mám ráda a vnímám to tak trochu jako podpis.
Jinak jestli chyby ovlivňujou můj názor na toho člověka... v podstatě jo. Pokud jinak to, co píše, má hlavu a patu, a je mi jinak sympatickej,
tak jsem schopna ještě pobrat, že je dyslektik, a "prominout" mu to.
Ale vadí mi:
- když někdo dělá chyby v oficiálních dokumentech (protože když na tom extra záleží, tak by si to měl dát od někoho přečíst)
- když je někdo celkovej negramot (což obnáší ty chyby + chudozubý myšlenkový obsah)
a STRAŠNĚ mi vadí přístup, se kterým jsem se setkala jen u Zetka - "píšu blbě schválně, abych provokoval blbce, a komu to vadí, ten je blbej", kombinovaný s tou útočností, kterou tu občas prezentuje
.
Já chápu, že má nějakou dys-poruchu, to mi nevadí. A chápu, že je obecně nefér vytahovat ve věcným sporu formální chyby. Kdyby se Zetko ohrazoval v tomto smyslu, tak bych byla na jeho straně. Ale pokud on píše ostatním velmi tvrdě a nespravedlivě i ve věcných věcech ve smyslu "kdo si nemyslí to, co já, je blbej", ale sám oprávněnou výtku nedokáže unést, tak chápu, že člověk nevidí důvod, proč mu v tom pak neomáchat čumák. Každej nemá náladu na "kdo do tebe kamenem, ty do něho chlebem", a pokud někdo ty kameny sám hází a pak se okázale diví, že mu občas nějakej přiletí zpátky, tak mně ho ani není nijak líto.
(Kdyby si odpustil ty neuvěřitelný útoky a občasný ubohý vytahování, tak by Zetko možná mohl bejt i docela sympaťák, ale takto si to dost významně kazí)