Naše doktorka v ordinaci židličku má, ale využila jsem ji jen když bylo nutné malé děti očkovat a podržet. Jinak tam židlička spíš zavazí.
Je pravda, že ordinaci bez možnosti sezení pacienta jsem ještě nikde neviděla, ale osobně by mi to nevadilo, snažím se u doktora trávit co nejmíň času, nezdržuju sebe ani jeho. Pokud ti to hodně vadí, zeptej se ho nebo sestřičky na rovinu. Měnit ho kvůli tomu je hloupost.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.