Přidat odpověď
.libiku
"á furt nevím, proč nenosit tu sukni (třeba v kabelce).
Skoro bych si o tom dala stopadesátouprvní diskusi"
Podnět k Tvé diskuzi - to si jako mám špinit svou vlastní sukni? Nechápu, proč by měl být takový problém si nejprve pozvat pacientku oblečenou, pak ji vyzvat ke svlečení a po opětovném oblečení s ní probrat výsledky vyšetření. Dokud to, že to někdo neumožňuje, budeme řešit sukněma, tak se naše zdravotnictví moc neposune ;) BTW já v sukních chodím stále a nosit si s sebou jednu další na jedno použití mi fakt přijde zbytečné, když se to vyřešit i jinak. A ano, můj doktor má kabinky při vstupu do ordinace. Třeba se mu tam některé svlékají rovnou, ale v tom případě jen z vlastní vůle.... Pokud někomu avdí přejít i jen ke křeslu s holým zadkem, tak už je to pak jeho osobní problém a sukně je řešení. Ale při cestě ke řkeslu v vodorovné pozici a následném vyhrnutí se prostě ta sukně nezašpiní a mohu použít sukni ve které jsem přišla, zatímco když si v ní sednu na židli tak ano (zejména v době plodného hlenu kolem ovulace).
Nějak nechápu, proč by limitem českého zdravotnictví mělo být vyhrazení 2 minut na svlečení a opětovné oblečení pacientky u gynekologa (ty 2 minuty jsou amximum v případě silonek, kalhoty se oblečou mnohem rychleji....)......
A k zakladatelce - nevím, jestli bych absenci židle řešila rovnou změnou epdiatra, ale pro mě by to byla určitá výstraha, že mě lékař buď nepovažuje za rovnocenou a nutí mě stát jak žáka u tabule anebo se snaží s pacientem nezabývat až moc dlouho. Obojí by u mě spustilo asi výstražné znamení....... V realitě jsem se s absencí židle ještě nikde nesetkala, většinou tam mají i dvě.......
Předchozí