Přidat odpověď
Mám dilema .... máme pobočku u menšího městečka, která má relativně dost zaměstnanců. Teď bude příležitost pro vedení firmy pozvat jedno oddělení za dobrou práci do hospody. Mám to na starosti. Jela jsem tam a (a nebylo to tak těžké v tomhle malém městečku) našla restauraci, která plně vyhovuje. Prostorem, krásnou zahrádkou, prostě vším. Takže jsem tam zabukovala místo, vlastně celou hospodu bude nás skoro 90. Pan majitel samože okolo mě skákal jek jelen v říji :) . Jenže teď, pár dnů před akcí se tu dozvídám, že se tam šidí a to opravdu ve velkém. Co teď ? Na jiné místo není ani čas ani prostor. Kamarádka radí, jít tam a říci něco ve smyslu, zaslechla jsem takovéto řeči, a doufám, že naše objednávka bude v pořádku, nerada bych řešila nějaké nesrovnalosti... to ale přiznávám mi nějak nejde přes pusu. Vím, že v reálu nemám šanci to ohlídat, nemůžu s každým dělat objednávku, jídla a pití. Jako firma to zaplatí, ale říkám si, že zas není důvod nechat se ošulit. Dýžko samože dostanou dobré. Máte nápad, protože já přiznávám, že ne. Na jednu stranu si říkám, že a to peču, na druhou stranu se mi to nechce. ještě napíšu, že to nám z několika zdrojů a na sobě nezávislých.
Předchozí