Pam-pelo, to jsem mu samozřejmě říkala taky,ale nějak nepočítal s tím,že zůstane sám z celé party. Navíc i zvažoval,že by jel na rok pracovat někam ven,takže těch variant je pořád ještě víc a já nevím,která zvítězí. Je to na něm. Já jsem mu svoje mínění řekla a to je to jediné,co můžu udělat. Jenomže ty i já se na to díváme z té praktické stránky,ale on z toho kamarádského hlediska party.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.