Evelyn, jestli je číslo ve tvém profilu ročník, dovolím si nesouhlasit - jsem stejný a většinu přátel na fcb mám ve své věkové kategorii. Za mě paráda i to, že jsem v kontaktu s lidmi z opravdu z celého světa - před fcb se člověk s někým potkal třeba na nějaké konferenci, dovolené, bylo to bezva, ale tím to haslo až do dalšího setkání za dva roky na další konferenci nebo zůstala vzpomínka v podobě fotky a šmytec.
A k otázce - na Rodině určitě závislá nejsem, občas jsem tu pár dnů po sobě, pak se tu měsíc neukážu, nebo projedu názvy nových diskusí a nic mne nezaujme. Pravidelně jsem chodila na Vícečetky, než jsme zmizely po nějakém nedorozumění v počtu cca 20 kousků na jiný server do uzavřené diskuse. Dost holek pokud vím jede paralelně, já už se nevrátila. A pak jsem ještě nakukovala na Krkavčice, než chcíply
. Fcb je horší - mám tam i profesní profil a stránku neziskovky, jen fcb stránku mají třeba trenéři Zumby kam chodím a tedy se bez fcb nedozvím, že hodina odpadla, ale začala jsem vědomě snižovat čas a zařazovat dny BEZ, měla jsem pocit, že už je toho moc.