Přidat odpověď
No jo, to je tezky se vsim. Clovek je rad, ze zas tak informovanej neni, to by nemoh jist nic.
Ja mam par deti skorovegetarianu (= to celkove vegetarianstvi po puberte je dost preslo, ale hovezi nejedi, veprove malokdy. Ryby obsahuji ruzne zplodiny z more, kurata opet krome salmonely ruzne bakterie, ktere obvykle varenim a pecenim nejsou eliminovany....). Ekologicka vejce obsahuji cyanid z krmiva, ktery si slepice najdou ve volnem vybehu v pude z umelych hnojiv.
Ted jsem zas cetla nekde, ze fazole, cizrna, hrach = vsecko obsahuje neco jedovatyho a ze konzervovane se maji hodne proplachovat, voda na namaceni suchych doma hodnekrat vymenit, pri vareni rovnez.... a absolutne se nemaji jist cerstve nesusene fazole. Zelenina a ovoce strikane ruznymi jedovatinami.
Takze synovo vareni s velkym obsahem vseho tohohle zdraveho opet zas tak zdravy neni.
Jenze to neni o potravinach pro mimina.
Předchozí