Take jsem si po padu myslela, ze mam jen narazenou kostrc . Bolest to byla silena. Ani sednout jsem si nemohla. Stalo se mi to na zacatku dvou tydeni plavby a tak jsem dva tydny na lodi prostala nebo prosedela na hromade mekkych rucniku a nafukovacim kole. Kdyz to neprechazelo, tak jsem po case sla k doktorovi a na rtg byla zlomenina. Nastesti rovna. Tou dobou me cekal dlouhy let a tak jsem se desila, jak ho preziju. Vozila jsem si takovy polstarek a dost postavala. Uz je to par let a porad to pri sezeni na tvrdem podkladu boli. Od te doby jsem poucena. Ja bych radeji sla na zbytecny rtg, nez mela potom nasledky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.