Přidat odpověď
Taky mam pocit, ze tocim to same, ale vlastne je to pokazde trochu neco jineho.
Zeleninovy zaklad, nejaky dresing a neco navic..
Zaklad vetsinou listovy salat, k tomu rajce, paprika, okurek... co z toho dum da, paprika u nas taky moc nejede...
dale bylinky - zelena cibulka, petrzel, bazalka, kopr, na dozdobeni sezamova nebo slunecnicova seminka..
domaci dresing - sladkokysely bylinkovy, horcicovo medovy, jogurtovy..
neco navic - tunak, grilovane kure nebo losos, vejce na tvrdo, syr (recky, balkan), hobliny parmazanu, chlebove krutony...
ted jsem naposledy mela na navsteve listovy salat s hroznovym vinem, rajcaty a avokadem, byl vyborny
Ze známých dělám akorát caprese a guacamole, to ale nejsou uplne salaty zejo...
Joo a pak treba miluju takove "cosi" z rajcat s velkym mnozstvim bazalkovych listku... da se to jist i na opecene bagete... rajce na kosticky bez jader, nakrajene listky bazalky, sul, pepr, citr. stava, oliv olej
Předchozí