Přidat odpověď
1) rodiče mne nevidí často, takže efekt, že vidí někoho furt a pak nemají tu správnou perpektivu, byněměl nastat
- když mi bylo 33 a něco a měla jsem cca 3 měsíce po porodu svého třetího dítěte a tak 3 kg navíc od mé dloihodobé váhy, oznámla mi moje mamka, že mám nějaký velký břicho
- Když mi bylo 40, tak mi můj táta řekl, že kdysi prý bylo pravidlo, že si kněz nesměl vzít hodpodyni, které bylo méně něž 40, aby byla už dost stará a hnusná, ale že já bych to ještě dělat rozhodně nemohla
- budem mi 43 a v květnu mi mamka řekla, že nějak asi moc papám a mám velkej zadek
Moje mamka taky nemá ráda, když si nebarvím vlasy, hned mi začně říkat, že bych si je měla obarvit, abych nebyla šedivá, přitom ona si nikdy v životě , ani jednou, vlasy neobarvila, a já se, i když čím dál vlažněji a s měnším přesvědčením tu a tam o něco v tomto směru snažím
tak nevím
Spíš si myslím, že rodiče nechtějí vidět svoje deti starý .Moje máma ale nemá filtry, vidí nás, tak jak jsme, takže se to spíš projevuje tou kritikou
Nevím, jsli je to pravda, ale kdysi dávno jsem někde četla, že si v tradiční čínské rodině nesměl syn nechat narůsz fousy dokud jeho rodiče byli naživu, aby si jeho rodiče nepřipadali staří
Předchozí